Pere Pons

(CEO)

Enginyer Informàtic, amb 14 anys d'experiència, on els darrers 5 s'ha especialitzat en implantar i desenvolupar informàtica al món educatiu. Persona inquieta i dinàmica, sempre a la recerca i innovació de nous productes i serveis per a poder ser implantats als centres.

Víctor De Haro

(Tècnic)

Tècnic amb 12 anys d'experiència. Treballador infatigable i persona altament capacitada en implantació de nous sistemes, tècnic en xarxes i especialista en sistemes WiFi, plataformes de gestió i control remots.

Rafel Grandio

(Tècnic)

Enginyer Informàtic. Tècnic d'àrea, ens ajuda en tot el procés evolutiu cap a les competències digitals. Persona molt professional, que s'adapta a les necessitats de cada centre.

 

Julio Alonso

(Tècnic)

Tècnic de sistemes amb àmplia experiència en gestió e implementació d'infrastructures informàtiques.

 

 

Santi Gomila

(Gestor i educador)

Enginyer Tècnic en Explotacions Agrícoles amb 25 anys d'experiència en el món educatiu.  Apassionat de l'era digital i relacionat amb les TIC als centres escolars des de fa anys ajuda a la implantació de les eines digitals a les escoles.  Persona dinàmica, professional i en constant procés d'aprenentatge.

 

Biel Mercadal

(Tècnic)

Tècnic Superior en Sistemes Informàtics en Xarxa amb 5 anys d'experiència en consultoria IT. Amplia experiència en implementació i gestió d'entorns d'alta disponibilitat, virtualització i solucions cloud.

Susanna Salort

(Dissenyadora instruccional)

Diplomada en Educació Social i amb Màster en Educació i TIC (e-learning), és l'encarregada del disseny tecno-pedagògic dels continguts per a les formacions cap a les competències digitals en l'àmbit educatiu.

Tito

(Enginyer)

Ha treballat des del disseny, la programació, informàtica i comunicació en molts àmbits diferents, infografia televisiva, cinema, disseny d'estructures, arquitectura, mobiliari, educació, creació d'apps i videojocs, el que li dóna una visió molt global a l'hora de emprendre nous projectes i assessorar en TIC als centres educatius i professionals.

Marielisa

(Diplomada)

Diplomada en turisme i Màster en Administració i dirección d'empresas.

Jaume

(Consultor)

Llicenciat en Filosofia, apassionat de l’educació i la tecnologia, amb 7 anys d’experiència assessorant escoles per implantar i optimitzar les millors marques del món. És la visió de l’equip docent en conjunció a les tecnologies adequades el que garantitza l’èxit, aquest és el seu convenciment més profund a l’hora d’encarar nous projectes.

Tomas

(Tècnic)

Tècnic informàtic, format en IES Francesc de Borja Moll en el CFGM d'Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes i Auxiliar Administratiu, format en IES Francesc de Borja Moll en el CFGM Auxiliar Administratiu

Aina Mayans

(Assessora Educativa)

Pedagoga i Dissenyadora Tecno-Pedagògica amb un gran bagatge en el desenvolupament de formacions per entitats de caràcter social i consultoria de formació a escoles i empreses. Amb moltes inquietuds en els camps educatiu i tecnològic.