6 aplicacions per aprendre idiomes a l'aula

Creus que és important l'aprenentatge d'altres idiomes? Nosaltres creiem absolutament que si. En un món cada vegada més global i interconnectat, la necessitat d'aprendre un altre idioma que no sigui el nostre és gairebé avui dia una obligació per a prosperar en l'educació i en la formació professional. Fer saber als pares que els seus fills han d'enfocar-se i interessar-se a aprendre una altra llengua serà en aquest article una de les nostres prioritats. 



Aprendre des de petits un altre idioma, comporta a més altres avantatges en el desenvolupament d'habilitats. Són diversos els estudis que afirmen que milloren la capacitat de fer múltiples tasques. Ajuda a afermar la seva personalitat, a desenvolupar la seva memòria i a ampliar els seus coneixements multiculturals sobre altres països. En ICONO, per a fer tot això possible, et mostrarem quals són 6 de les millors aplicacions per a aprendre idiomes

  1. 

Poptropica English Word Games 

  2. Person English Kids Readers App

  3. Little Smart Planet 

  4. Funland

  5. Duolingo

  6. Babbel



En altres articles hem vist com els nens poden aprendre des dels dispositius de la Tablet. Apps que t'ajuden a enfortir els teus coneixements a l'estiu, o fins i tot poden divertir-se veient vídeos amb els millors canals Youtube per a l'educació. A continuació us ensenyarem aquestes apps per a aprendre idiomes: 



Poptropica English Word Games



Dissenyada i creada per Pearson, empresa líder en educació a tot el món. Aquesta app ensenya vocabulari en anglès a alumnes de primària. A través de diversos reptes i múltiples jocs, els nens elaboren i dissenyen el seu nou diccionari de paraules amb aquesta llengua. Està disponible per a dispositius IOS i Android. 



Pearson English Kids Readers App 

Aquesta aplicació de Pearson fa que gràcies a la seva combinació d'il·lustracions, fotografies i animacions, aprendre anglès sigui molt més divertit i flexibles. L'aplicació es pot descarregar gratuïtament des d'iTunes i inclou 18 eBooks perquè el teu aprenentatge no tingui límits. 


Little Smart Planet 



Aquesta aplicació t'ofereix ni més ni menys que 54 jocs pensats per a nens d'educació primària. Aquesta aplicació aquesta creada amb la finalitat que aprenguis i desenvolupis habilitats cognitives com la memòria, el raonament, i la capacitat d'analitzar la lectura per a fer-la comprensible. Això sí, sempre de manera divertida i entretinguda que faran que les hores passin volant. Un dels valors afegits d'aquesta aplicació és que es desenvolupa la intel·ligència emocional, perquè es recompensa a la perseverança.



Funland



Dirigida per a estudiants de 7 i 12 anys, aquest joc, creat pel departament d'una de les universitats més prestigioses del món, University of Cambridge, conjuntament amb Matmi, un important empresa de desenvolupament de jocs, han fet que aprendre anglès sigui una cosa divertida i apassionant per als més petits a través d'aquesta aplicació. S'aprèn tant vocabulari com gramàtica i disposa de jocs auditius per a desenvolupar la comprensió oral. La seva descàrrega és gratuïta i hi ha diferents nivells per a anar avançant. 



Duolingo



Duolingo és sens dubte una de les aplicacions més populars. Si no tens gaire temps o no vols gastar-te molts diners amb una acadèmia anglesa o a classes de repàs, aquesta app és la teva solució. Les lliçons de Duolingo s'adapten al teu estil d'aprenentatge. A més, pots veure si les teves respostes són correctes o no de manera instantània. En el cas que no ho siguin, t'ajuden com millorar de manera efectiva i ràpida. L'èxit d'aquesta aplicació resideix que es converteix en un joc i en el qual desitges realment continuar aprenent més i més.



Babbel 


Babbel, juntament amb Duolingo són les aplicacions més populars en l'àrea d'aprenentatge d'idiomes. Aquesta aplicació es diferencia de les altres per tenir un equip d'humans expert darrere de l'aplicació. Creat i dissenyat per lingüistes professionals, aquesta aplicació fa que l'idioma nou a aprendre sigui fàcil de fer-lo gràcies a que s'adapta a la teva vida comuna i al que consideres interessant. El seu disseny és simple i clar i el seu objectiu és facilitar al màxim l'aprenentatge amb una estructura simple, interactiva i emocionant per a aquells que vulguin aprendre.



En aquest post, has pogut veure algunes de les aplicacions que hi ha avui dia més interessants i divertides per a aprendre idiomes. I tu, t'atreveixes a aprendre un altre idioma? Ara que estem a l'agost, i pot ser que et vagis de vacances a l'estranger, no estaria mal fer-ho i sorprendre la seva gent local. Si segueixes interessat a aprendre més de tecnologia i educació, no deixis de seguir-nos en el nostre blog.

Deixa els teus comentaris

termes i condicions.

Comentaris

  • No s'han trobar comentaris